Månedens menu


 APRIL 2024


uge 14

Tirsdag d. 2/4

Fiskefilet med hjemme rørt remoulade, bådkartofler og grønt

 

Onsdag d. 3/4

Pasta med skinke, champignon og salat


torsdag d. 4/4

tomat suppe med kødboller, brød og nudler

 

Fredag d.  5/4

Lasagnette med salat og dressing

 

Lørdag d. 6/4

Kylling i paprika sauce, med ris og grønt

 

Søndag d. 7/4

Bøf á la Karoline med kartoffel og grønt

 

uge 15

Mandag d.8/4 

Stegt medister med stuvet blomkål og kartoffel


Tirsdag d. 9/4

Stegt fisk med persillesovs, kartofler og råkost


Onsdag d. 10/4

Farsbrød med skysovs, kartofler og blomkåls blanding

 

Torsdag d. 11/4

Hjerte gullasch med urtemos og surt

 

Fredag d. 12/4

Boller i karry med ris og råkost med selleri

 

Lørdag d.13/4

Krebinet med stuvet rosenkål og kartoffel

 

Søndag d. 14/4

Gryderet af gris i paprika sauce og broccoli

 

uge 16

Mandag d. 15/4 

Pasta med kødsauce, salat og hvidløgssauce

 

Tirsdag d. 16/4

Kylling i rød karrysauce med ris og salat


Onsdag d. 17/4

Brændende kærlighed med rugbrød

 

Torsdag d. 18/4

Pølser med varm kartoffelsalat og bønnesalat

 

Fredag d. 19/4

Kylling frikadeller og fritter, bulgursalat og tzatziki


 

Lørdag d. 20/4

Chili con carne med ris og salat

 

Søndag d. 21/4

Kotelet i fad med svampe sovs, kartoffel og grønt

 

uge 17

Mandag d. 22/4

Pasta lady og vagabond med salat


Tirsdag d. 23/4

Svensk pølseret med ærter og rugbrød


Onsdag d. 24/4

Dagens fisk

 

Torsdag den 25/4

Kylling i karry med ris og salat

 

Fredag den 26/4

Millionbøf med kartoffel og grønt


 

Lørdag den 27/4

Kylling i sur- sød sauce med ris og grønt


 

Søndag 28/4

Hamburgerryg med st. spinat, kartofler og gulerod


 

uge 18

Mandag d. 29/4

Dagens fisk med persille sovs, kartofler og råkost


 

Tirsdag d. 30/4

 Forlorenhare med sovs, kartofler, surt og rosenkål


 

 

unsplash